Estructura i Metodologia de la feina:

Families en Moviment

Aquest mètode consta de de 12 sessions. Treballarem durant 3 mesos, amb sessions setmanals per anar treballant els diferents aspectes de la parella i com millorar la relació. En aquestes sessions treballarem amb els dos, en parella. Es tracta de veure com us relacioneu i poder comprendre on hi ha més conflicte o dificultat així com també aquells recursos i fortaleses com a parella.

Etructura de sessions:

RECONÈIXER LA MEVA SITUACIÓ ACTUAL

SESSIÓ 1. ENQUADRAMENT I OBJECTIU

Aquest mètode consta de de 12 sessions. Treballarem durant 3 mesos, amb sessions setmanals per anar treballant els diferents aspectes de la parella i com millorar la relació. En aquestes sessions treballarem amb els dos, en parella. Es tracta de veure com us relacioneu i poder comprendre on hi ha més conflicte o dificultat així com també aquells recursos i fortaleses com a parella.

EXPRESSAR LES MEVES NECESSITATS

SESSIÓ 2. ECOLOGIA DE VIDA I SITUACIÓ ACTUAL.

Abordarem quin és l’estat actual com a parella, i ara pares, i com seria l’estat desitjat en el futur. Posarem les bases per anar construint el camí cap a una relació diferent i que us permeti estar millor. Estat actual vs estat desitjat.

COMPRENDRE LA NOSTRA RELACIÓ I SISTEMA FAMILIAR

SESSIÓ 3. CONFIGURACIÓ SISTÈMICA.

Utilitzarem diferents elements per veure la imatge que té cada un de la parella. Veurem què és diferent per a cada un i com es viu la relació o situació emocional de tots dos.

Indicacions bàsiques per començar a desenvolupar el genograma familiar de cada un.

EXPRESSAR EL QUE VULL DES DE LA TRANQUIL·LITAT I NO EL EMPIPAMENT

SESSIÓ 4. COMUNICACIÓ.

En aquesta sessió es tractarà de veure com és la vostra comunicació. Farem contacte a través de la paraula, el no verbal i el cos, així com donar-se compte de les necessitats i frustracions de cada un.

EXPLORAR AMB LA PARELLA LES PREOCUPACIONS AMB LA PATERNITAT / MATERNITAT. JUNTS COM PARELLA HO FEM.

SESSIÓ 5 NOU ROL.

El nou rol de pare i mare. Treballarem també en parella l’escolta activa compartint com és per a cada un aquest nou rol. Expressar les pors i desitjos davant el nou i què passa en la parella si es comparteix.

EL QUE AGAFES DE LA TEVA FAMILIA

SESSIÓ 6 i 7 D’ON VINC?

Treballarem amb els fets importants ocorreguts a la família que vam començar a elaborar a la sessió 3. Veure les implicacions sistèmiques, les creences familiars en quant a la parella i la família, així com els patrons de repetició, i veure les relacions pares / mares i fills en les diferents generacions anteriors.

Explorarem què són els ordres de l’amor i l’ordre que ocupes dins del sistema.

TRÀNSIT CAP A LA MEVA NOVA MANERA D’EXPERIMENTAR LA PARELLA.

SESSIÓ 8 I 9 EL MEU LLOC A LA MEVA FAMÍLIA ACTUAL

Treballarem amb diferents elements per anar configurant i explorant les família actual un cop vistos els diferents fets familiars i creences de la família d’origen de les sessions anteriors, explicant i revisant els ordres en la parella i com la família actual passa a ocupar el primer lloc.

Explorarem què són els ordres de l’amor i l’ordre que ocupes dins del sistema.

OCUPAR EL LLOC COM FILL / A

SESSIÓ 10. RELACIÓ AMB PARE I MARE.

Farem una exploració de la relació amb els pares. Com em col·loco jo davant seu i poder reconèixer el meu lloc dins de la família d’origen, i des d’aquest lloc com em situo davant la meva família actual com a pare / mare en relació a l’fill / a.

ESTAR DISPONIBLE PER A LA MEVA PARELLA I EL NOSTRE FILL. SENSE ASSUMPTES PENDENTS.

SESSIÓ 11. EX-PARELLES

Aquí fem una línia de la vida amb les diferents ex-parelles que ha tingut cada un. Revisar com van ser i si aquestes estan ben tancades. Si queda alguna cosa pendent de manera que puguem estar amb la nostra parella actual de manera plena i poder-nos entregar per complet.

SEGELLANT EL VINCLE. EXPANSIÓ COM A PARELLA

SESSIÓ 12 EL NOU.

En aquesta sessió fem el tancament a el procés. Fem balanç de tot el que s’ha après per veure aquells recursos integrats, així com aquelles resistència que encara són presents en aquest moment. Compartir com ha estat aquest viatge i com us aneu en aquest nova aventura que seguiu amb el vostre fill / a.

Preus i Modalitat de pagament:

Què ofereix tot el procés?

 • Sessions presencials de forma setmanal, durant 90 dies.
 • 12 setmanes de procés continuat on anar elaborant tot el procés.
 • horari definit cada setmana.
 • Seguiment Whatssap.
 • Acompanyament tant en parella com de forma individual.
 • Material per anar treballant durant el procés.

Formes de pagament

PAGAMENT ÚNIC

 • 1.590 €

PAGAMENT FRACCIONAT

 • 3 pagaments de 600 €. (1 pagament cada 4 sessions). Import total 1.800 €.

Dades per al pagament

 • En efectiu.
 • Per Bizum.
 • Transferència Bancària: IBAN ES03 1465 0716 59 1732197811